پیام تبریک آقای دکتر عباس عبدشاهی رئیس محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۷۶۳ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

فارغ از هر نوع مرزبندی‌، استاد دارای جایگاهی بس ارزشمند و مسئولیتی بس خطیر است. پیمودن راه سخت توسعه و نیل به قله‌‌های پیشرفت، در گرو تلاش معلمان و استادانی است که با پرورش شاگردانی خلاق، مسیر توسعه را هموار نمایند. کشور عزیزمان ایران، امروزه علی‌رغم پیشرفت‌ در زمینه‌های مختلف، اما با مشکلاتی عدیده‌ای به ویژه در رابطه با مسائل اقتصادی مواجه است. بخش کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های اقتصاد به ویژه در کشورهای در حال توسعه، نقش مهمی در نیل به اهداف توسعه ایفا می‌نماید. قطعاً نقش شما همکاران عزیز در تربیت دانش‌آموختگان متعهد و متخصص و هدایت پژوهش‌های کاربردی، به ارتقای جایگاه بخش کشاورزی کمک نموده و می‌تواند بخشی از معضلات اقتصادی را مرتفع نماید. این‌جانب ضمن گرامیداشت نام و یاد استاد شهید  مرتضی مطهری، روز معلم را به تمامی همکاران، استادان فرهیخته و به ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تبریک عرض نموده و از پروردگار مهربان، موفقیت تک‌تک عزیزان را خواستارم.

عباس عبدشاهی