قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی سال ۱۳۹۹

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۶ کد : ۲۴۵۷ اطلاعیه‌ها آموزشی

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی

به اطلاع پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی سال 99 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان می رساند

ثبت‌نام اینترنتی

از روز ‌یکشنبه مورخ99/10/21 لغایت سه شنبه مورخ 99/10/23 از طریق سامانه آموزشی سما سامانه- ثبت‌نام دانشجویان جدید‌الورود_ کد کاربری- کد ملی پذیرفته‌شده و عدد صفر(0) به عنوان رمز عبور درج و از طریق سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به آدرس http://asnrukh.ac.ir شروع خواهد شد.

ثبت نام حضوری

از روز شنبه مورخ 99/10/27 الی سه شنبه 99/10/30

پذیرفته شدگان محترم که امکان مراجعه حضوری ندارند می توانند مدارک مورد نیاز را به آدرس خوزستان ملاثانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان- آموزش کل- کد پستی 63417-73637 از طریق پست بصورت پیشتاز در بازه زمانی اعلام شده ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام

۱- اصل و دو برگ تصویر مدرک کارشناسی لیسانس مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد، به انضمام ریزنمرات مقطع کارشناسی.

تبصره:  افرادی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند میبایست اصل و ۱ نسخه تصویر مدرک کاردانی خود را نیز ارائه دهند.

2- تصویر کارت ملی (پشت و رو) دو سری

3- تصویر شناسنامه (تمامی صفحات) دو سری

4- شش قطعه عکس تمام رخ تهیه شده در سال جاری (جهت برادران مشمول معافیت تحصیلی ۸ قطعه)

5- تصویر مدرکی مبنی بر مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه

6-حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

۷- دریافت کد رهگیری از صفحه پایانی و مشخص شدن شماره دانشجویی و اقدام به چاپ آن در سه نسخه.

مهم : بعد از اتمام ثبت‌نام، امکان دریافت و چاپ مجدد کد رهگیری از صفحه پایانی وجود ندارد.

مدارک لازم جهت ارائه به پلیس ۱۰+

یک نسخه کپی کارت ملی

یک نسخه کپی شناسنامه

یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

جهت دریافت فرم درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات دوره کارشناسی کلیک نمایید.

جهت دریافت فرم تقاضا نامه برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور ویژه پذیرفته شدگان دوره روزانه کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 کلیک نمایید.