اطلاعیه ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی ارشد نو ورود پذیرفته شده از طریق استعداد درخشان

۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۴ کد : ۲۲۵۳ اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان پذیرفته‌شده استعداد درخشان و با آرزوی تحصیلی توأم با نشاط و موفقیت، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در دو مرحله پذیرش غیرحضوری و تحویل پستی مدارک به شرح ذیل است. انجام هر دو مرحله مذکور الزامی است.

ثبت‌نام اینترنتی

این نوع ثبت‌نام از تاریخ شنبه مورخ 99/8/24 لغایت یک‌شنبه مورخ 99/8/25 از طریق سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به آدرس http://asnrukh.ac.ir شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز که در ذیل این اطلاعیه آمده است تهیه شده باشد.

ثبت‌نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1- نحوه ورود به مرحله ثبت‌نام اینترنتی: سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان- سامانه آموزش- ثبت‌نام دانشجویان جدید‌الورود- کد کاربری: کد ملی داوطلب و به ‌جای شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور عدد صفر درج شود.

2- اتمام ثبت‌نام: دریافت کد رهگیری از صفحه پایانی و مشخص شدن شماره دانشجویی و اقدام به چاپ آن در سه نسخه.

بعد از اتمام ثبت‌نام، امکان دریافت و چاپ مجدد کد رهگیری از صفحه پایانی وجود ندارد.

مدارک لازم در ثبت‌نام اینترنتی

1. تصویر و اصل مدارک گواهی موقت یا دانشنامه دوره کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم و یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی نوشته شده است.

" توجه داشته باشید که مدارک تحصیلی ارسالی نزد دانشگاه باقی می‌ماند. بنابراین در صورت حتما قبل از ارسال، از آن ها برای خود کپی برابر اصل تهیه نمایید"

1. در صورتی که دانشنامه فاقد معدل باشد، گواهی معدل دوره نیز ارائه گردد (فرم گواهی معدل).

تذکر: پذیرفته‌شدگان باید دقیقاً همان معدلی را که به هنگام ثبت‌نام اولیه جهت شرکت در آزمون در سایت سازمان سنجش و آموزش کشور ثبت کرده‌اند، به دانشگاه ارائه دهند.

1. ریز نمرات مقطع کارشناسی
  2. اصل شناسنامه و کارت ملی و سه سری فتوکپی از تمام صفحات آن‌ها
  3. 8 قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری

تبصره: ۱۲ قطعه عکس ۴×۳ تهیه شده در سال جاری منحصراً برای برادرانی که با توجه به ضوابط پس از ثبت‌نام در مؤسسه آموزش عالی برای آنان معافیت تحصیلی صادر می‌گردد.

1. مدرک نظام وظیفه عمومی جهت برادران و کپی آن

مرحله دوم ثبت نام: ارسال مدارک از طریق پست پیشتاز توسط پذیرفته‌شدگان

در این مرحله همه پذیرفته‌شدگانی که ثبت‌نام اینترنتی را انجام داده‌اند و کد رهگیری دریافت کرده‌اند، باید بلافاصله پس از ثبت‌نام اینترنتی (حداکثر تا 99/8/28)، نسبت به ارسال اصل مدارک ثبت نام از طریق پست پیشتاز اقدام نمایند.

بدیهی است عدم ارسال مدارک ذکر شده در موعد مقرر یا هر گونه نقص یا مغایرت در مدارک ارسال شده، موجب جلوگیری از ادامه روند پذیرش دانشجو خواهد شد.

مدارکی که همه پذیرفته‌شدگان باید به دانشگاه ارسال نمایند:

" توجه داشته باشید که مدارک تحصیلی ارسالی نزد دانشگاه باقی می ماند. بنابراین در صورت حتما قبل از ارسال، از آن ها برای خود کپی برابر اصل تهیه نمایید"

1. ریز نمرات مقطع کارشناسی.
  2.  دو سری تصویر از تمام صفحات شناسنامه با مهر و تایید دفتر اسناد رسمی.
  3. دو سری تصویر از پشت و رو کارت ملی با مهر و تایید دفتر اسناد رسمی
  4. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم الکترونیکی (پشت و رو) با مهر و تایید دفتر اسناد رسمی

تبصره: برای دانشجویان مشمول نظام وظیفه، ارائه نامه دانش آموختگی خطاب به حوزه نظام وظیفه الزامی است.

1. تصویر برگ اعزام به خدمت بدون مهر غیبت که از تاریخ اعزام آن در زمان ثبت‌نام سپری نشده باشد، یا مجوز ثبت‌نام از معافیت وظیفه عمومی شهرستان مربوطه و یا نامه اشتغال به خدمت صادره از حوزه نظام وظیفه مربوطه
  2. هشت قطعه عکس 4 × 3 تهیه شده در سال جاری برای همه پذیرفته‌شدگان و دوازده قطعه عکس یرای مشمولین نطام وظیفه.
  3. حکم مرخصی سالانه یا حکم مأموریت و یا موافقت‌نامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل جهت کارکنان دولت.
  4. برگ معافیت موقت دریافتی از دفاتر پلیس 10+.
  5. ارائه گواهی موافقت از یگان مربوطه جهت پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران.
  6. دانش آموختگان کارشناسی متعهد خدمت سازمان‌ها و یا وزارتخانه ها باید از ارگان مربوطه مبنی بر این که دوران خدمت وظیفه آنان و یا طرح تعهد خدمت آنان به سازمان یا ارگان مربوطه تا تاریخ 99/07/30 به پایان رسیده، گواهی ارائه کنند.
  7. فرم تعهد بهره‌مندی از آموزش رایگان (فرم شماره 4) که پذیرفته‌شدگان دوره روزانه لازم است آن را تکمیل کنند.
  8. تـأییدیه و ثبت‌نام اینترنتی و کد رهگیری (سه سری)
  9. تکمیل و ارسال فرم شماره 3، فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی، یعنی دانشجویان سال آخر که تا 1399/07/30 دانش آموخته می‌شوند.
  10. فرم درخواست تأییدیه تحصیلی و ریز نمرات دوره کارشناسی.

توجه: دانشجویان با مراجعه به سایت http://estelam.msrt.it و ثبت‌نام در سامانه و اخذ کد رهگیری، پرینت کد رهگیری را به همراه فرم تکمیل شده درخواست تأییدیه تحصیلی به دانشگاه ارسال نمایند. (ورود به این سامانه با تلفن همراه امکان پذیر نمی‌باشد).

1. تکمیل کارنامه سلامت جسم و روان و ارسال رسید نهایی دریافتی از سامانه.

شرکت کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی در طرح پایش سلامت جسم و روان الزامی بوده و عدم شرکت دانشجویان در این طرح موجب محرومیت از خدمات آموزشی و دانشجویی خواهد شد.

کارنامه سلامت جسم: آدرس سایت  https://portal.saorg.ir/physicalhealth

کارنامه سلامت روان: آدرس سایت https://portal.saorg.ir/mentalhealth

بعد از تکمیل پرسشنامه نسبت به چاپ خروجی کارنامه اقدام و آن را با سایر مدارک پست نمایید.

تکمیل پرسشنامه‌ها برای تمام دانشجویان جدید دانشگاه الزامی بوده و ارایه کلیه خدمات آموزشی و دانشجویی منوط به پر کردن فرم های فوق می باشد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره‌های ذیل تماس حاصل نمایید.

09055584365

06136524352

1. انتخاب واحد کلیه دانشجویان در نیمسال اول  سال تحصیلی 1400-1399 توسط آموزش دانشکده‌ها انجام خواهد شد و نیازی به اقدامی از جانب پذیرفته شدگان در این خصوصی نمی‌باشد.

آدرس دانشگاه جهت پست نمودن و ارسال مدارک

خوزستان، شهرستان باوی، ملاثانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، مدیریت خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی

روی پاکت حتما قید شوند:

مدارک ثبت‌نام استعداد درخشان

جهت اطلاع از مدارک ثبت‌نام  با شماره 06136522072 تماس برقرار نمایید.