جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۲۳۵ اطلاعیه‌ها

ضمن آرزوی سلامتی و تبریک قبولی، بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی نو ورود (ورودی 1399) مقطع کارشناسی  و کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی  می‌رساند که جلسه‌ای به منظور مرور مقررات، آشنایی با رشته و پرسش و پاسخ با اعضای محترم گروه در روز  چهارشنبه  21 آبان 1399 ساعت 12 برگزار می‌گردد.

با توجه به اینکه جلسه بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه Adobe Connect (ادوب کانکت) برگزار می‌شود، لطفاً از طریق لینک زیر برای ورود به جلسه اقدام نمایید. لازم به توضیح است که حضور در جلسه برای تمامی دانشجویان نو ورود گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی الزامی است.

در صفحه ورود به سامانه گزینه میهمان (Guest)  را انتخاب و نام خود را به صورت کامل به انگلیسی تایپ نمایید.

لازم به ذکر است آموزش کامل نرم‌افزار Adobe connect (ادوب کانکت) در صفحه اصلی سایت دانشگاه (www.asnrukh.ac.ir) قسمت آموزش مجازی قابل مشاهده است.

دانشجویان نو ورود گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی می‌توانند در صورت نیاز با شماره 06136524341 تماس حاصل فرمایند.