بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در محکومیت اهانت به پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد(ص)

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۲۰۸ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه در پی توهین نشریه فرانسوی به پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد (ص)، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع  طبیعی خوزستان بیانیه ای در محکومیت این حرکت ضدانسانی و ضداخلاقی صادر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هتک حرمت نشریه فرانسوی به ساحت قدسی حضرت محمد­­­ (ص) نشانگر عناد و کینه­­­‌ورزی دشمنان اسلام است. این اقدام وقیحانه که باعث شعله ­ور شدن آتش خشم و نفرت مسلمانان و فطرت‌های پاک و خداجو در سراسر جهان شده است، با هیچ منطقی قابل توجیه و دفاع نیست. حرکت رذیلانه و اهانت به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام  توسط نشریه‌ای فرانسوی، فضای منفوری را ایجاد کرد و هر صاحب دردی را برآن می‌دارد تا به روشنگری پرداخته و این اقدامات اهانت‌آمیز و رذیلانه را سم‌زدایی و محکوم کند. خانواده بزرگ­  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان ضمن محکوم نمودن این عمل ضداخلاقی و اقدام ننگین این نشریه ، توهین و بی‌ادبی نسبت به ساحت مقدس رحمت للعالمین پیامبر مهربانی، عملی زشت و نابخشودنی دانسته که نتیجه این کار  به افول گریزناپذیر استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی شتاب خواهد داد. انشاءالله با همراهی و اتحاد مسلمانان خصوصا جامعه دانشگاهی در این آزمون، خفت و خواری دشمنان اسلام و اسلام هراسان سراسر جهان را در پی خواهد داشت.