اولین همایش ملی الکترونیکی پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی

۱۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۳۴ کد : ۲۲ اخبار دانشگاه

اولین همایش ملی الکترونیکی پدافند غیر‌عامل در بخش کشاورزی در روز دوشنبه مورخ 17 خرداد ماه 1395 در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار شد. با توجه به این‌که کشاورزی نقش غیر قابل انکار در توسعه‌ی ملی و خصوصاً امنیت غذایی کشور دارد، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه بر آن شد که حول محورهای کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیر‌عامل، همایشی را در راستای بهره‌گیری از نظرات و پژوهش‌های صاحب‌نظران برگزار نماید. همان‌گونه که دکتر سید عطاءاله سیادت رئیس همایش و ریاست دانشگاه در پیام خود نیز متذکر شدند، پدافند غیر‌عامل در حوزه‌ی کشاورزی تمام نتایجی را در برمی‌گیرد که در راستای پیشگیری و رفع تهدیدات عمدی در بحث عناصر ارگانی و میکروبی انجام می‌گیرد. ایشان همچنین با استناد به بیانات و تأکید مقام معظم رهبری در حوزه‌ی پدافند غیر‌عامل، برنامه‌ریزی، حضور فعال و همکاری همه‌ی ارگان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی را در این امر یادآور شدند. امید دارد این همایش ملی، فرصت مناسبی را برای تبادل نظر و انتقال یافته‌های جدید علمی و کاربردی در توسعه‌ی علوم کشاورزی در ایران اسلامی فراهم نماید.

روابط عمومی دانشگاه