اطلاعیه شماره (۲) برنامه زمانی انجام مصاحبه و ارسال مدارک مورد نیاز معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۳:۳۲ کد : ۲۱۱۴ اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره 2

برنامه زمانی انجام مصاحبه و ارسال مدارک مورد نیاز

الف­- مدارک مورد نیاز

داوطلبان گرامی می بایست مدارک مورد نیاز زیر را در رایانامه معرفی شده برای هر رشته (جدول شماره یک) از روز سه شنبه مورخ 99/7/1 لغایت روز یکشنبه مورخ 99/7/6 بارگذاری نمایند.

عدم بارگذاری مدارک مورد نیاز در مهلت مقرر به منزله انصراف از ثبت نام و انجام مصاحبه تلقی می شود.

1-واریز مبلغ 1/000/000 ریال (معادل صد هزار تومان ) هزینه انجام مصاحبه به شماره حساب 520100004001072903018307 با شناسه واریز 312072957117060002177292202006 بانک تجارت و اسکن فیش واریزی

-  در صورت معرفی داوطلب در چند کد رشته و انجام چند نوبت مصاحبه، لازم است به تعداد کد رشته های معرفی شده، فیش های ارسال نماید. چنانچه برای چند کد رشته فقط یک جلسه مصاحبه تعیین شده باشد نیاز به واریز وجه اضافی نمی باشد.

2-کارنامه اعلام نتیجه علمی داوطلب

3-تمام صفحات شناسنامه

4- پشت و رو کارت ملی هوشمند

5- اصل گواهی مبنی بر این که عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزرات علوم تحقیقات و فناوری بوده که به تایید مقام مسؤل نیز رسیده باشد.  برای آن دسته از معرفی شدگانی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده اند و ارائه  موافقت کتبی بالاترین مقام مسئول دستگاه برای ادامه تحصیل

6- مدرک یا گواهی موقت کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات معرفی شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای بوده و حداکثر تا تاریخ 99/7/30 دانش آموخته می شوند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون یاد شده و فرم مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی را  ارائه نمایند. همچنین معدل مندرج در آن گواهی باید با معدل اعلامی به سازمان سنجش یکسان باشد.

7- گواهی کارشناسی (لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات آن دسته از معرفی شدگانی که دانش آموخته دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند، علاوه بر اصل مدرک کارشناسی می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه  نمایند.

8- عکس 3×4

9- ارائه مدرک دال بر داشتن نمره قبولی در یکی از آزمون های زبان انگلیسی آیلتس (5/5)، تافل (نمره 460)، تولیمو (نمره 460)، ام اس آرتی (نمره 50) یا آزمون بسندگی زبان (نمره 50) از دانشگاه جامع کشور که پیش از 2 سال از تاریخ اخذ آن نگذشته باشد .

همچنین داوطلبان فاقد مدرک زبان می بایستی در صورت پذیرفته شدن مطابق با شیوه نامه های اجرایی دوره دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نسبت به ارائه نمره زبان اقدام نمایند.

10- ارائه مدرک دال بر رعایت مقررات نظام وظیفه

ترویج و آموزش کشاورزی پایدار آموزش کشاورزی پایدار و محیط زیست

tarvij98@gmail.com

ب- تاریخ برگزاری آزمون مصاحبه

-ارزیابی تخصصی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی به صورت مجازی می باشد.

داوطلبان هر رشته تحصیلی پس از بار گذاری مدارک مورد نیاز مطابق جدول شماره 2 در این مرحله شرکت نمایند.

انجام مصاحبه برای داوطلبان تنها یک بار برگذاری می شود و عدم شرکت داوطلبان در بازه تعیین شده به منزله انصراف تلقی شده و برگزاری مصاحبه مجدد، امکان پذیر نمی باشد.

داوطلبان لازم است جهت اطلاع از تغییرات احتمالی به طور مستمر به پورتال دانشگاه مراجعه نمایند.

جدول شماره 2: زمان بندی آزمون مصاحبه دکتری تخصصی

تاریخ برگزاری آزمون

رشته تحصیلی

بعد از ظهر 99/7/14

99/7/15

مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی -انرژی

ترویج و آموزش کشاورزی پایدار ترویج کشاورزی پایدار و منابع طبیعی

ترویج و آموزش کشاورزی پایدار آموزش کشاورزی پایدار و محیط زیست

آگروتکنولوژی فیزیولوژی گیاهان زراعی

آگروتکنولوژی- اکولوژی گیاهان زراعی

آگروتکنو لوژی علوم و تکنولوژی بذر

علوم دامی فیزیولوژی دام و طیور

علوم دام تغذیه دام

علوم دامی ژنتیک و اصلاح دام و طیور

علوم دامی- تغذیه طیور

جهت دانلود فرم پیشنهادی شماره 1 مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری (ph.D)  کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیش تر با شماره تلفن  زیر تماس حاصل فرمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه