جلسه هم‌اندیشی کارشناسان آموزشی

۱۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۱ اخبار دانشگاه

دومین جلسه هم‌اندیشی کارشناسان آموزشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با موضوع نقش و جایگاه مدرس در تعلیم و تربیت، روز چهارشنبه، به تاریخ 12خرداد ماه 95 در مسجد دانشگاه برگزار گردید. این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و در ادامه دبیر هم‌اندیشی کارشناسان آموزشی دانشگاه ضمن خوش‌‌آمد‌گویی به مدعوین و حاضرین جلسه از تلاش‌ها و پیگیری مجدانه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله) دانشگاه در راه‌اندازی و تداوم جلسات قدردانی نمود.

مهندس حسنعلی کوره‌پز در بخش دیگری از سخنان خود ازهمه‌ی کارشناسان آموزشی دانشگاه بر حضور هر چه پرشورتر در جلسات، هم‌فکری و همراهی در افزایش محتوای جلسات تأکید نمودند. در ادامه‌ی جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین جولای‌مفرد مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبیین جایگاه معلم و استاد در دین مبین اسلام، و ضرورت علم‌آموزی به استناد آیات و احادیث برلزوم توجه کلیه‌ی اندیشمندان و مدرسان به حفظ اخلاق در نظام آموزشی و واقف بودن به این جایگاه خطیر که اول معلم جهان هستی، خداوند متعال می‌باشد پرداختند. حجت‌الاسلام ‌و‌المسلمین جولای‌مفرد در بخش دیگری از سخنان خود بر الگو بودن معلم و استاد برای دانشجویان، و بر لزوم الگو سازی برای دانشجویان در اعمال، رفتار، گفتار و شیوه پوشش تأکید نمودند.

.در بخش پایانی جلسه کارشناسان حاضر به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون موضوع مطرح شده پرداختند

روابط عمومی دانشگاه