آخرین مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۵۲ کد : ۲۰۸۲ اطلاعیه‌ها

به اطلاع همکاران گرامی میرساند: آخرین مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی، 15 شهریور 99 می باشد.

جهت ثبت نام، اعضای هیات علمی و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی می توانند به سایت Aradib.ir مراجعه و با یوزر manabe99 و رمز ورود کد ملی، نسبت به ثبت مشخصات خود و افراد تحت تکفل اقدام نمایند.

مشخصات مورد نیاز شامل اطلاعات شناسنامه و کارت ملی و دفترچه درمان و حکم یا قرارداد استخدامی است.

مبلغ سرانه هر نفر 1،831،200 ریال است که نصف این مبلغ توسط دانشگاه پرداخت خواهد شد.

افراد تحت تکفل کسانی هستند که دارای دفترچه درمانی از سوی فرد شاغل می باشند.

(فرزندان ذکور تا 22 سال. دانشجو تا 25 سال. دانشجویان پزشکی تا 26 سال و فرزندان اناث بدون محدودیت سنی تا زمان ازدواج یا اشتغال.)

همکاران گرامی پس از ثبت نام نسبت به تهیه پرینت از مشخصات وارد شده اقدام و پس از امضا، فرم را تحویل واحد مربوطه نمایند تا با نامه و لیست متقاضیان به معاونت اداری و مالی دانشگاه ارسال گردد.

مهلت اعلام شده به دلیل بسته شدن سیستم در تاریخ 15 شهریور، قابل تمدید نخواهد بود. بدیهی است فقط افرادی که در سیستم فوق الذکر ثبت نام نمایند و فرم آنها توسط مدیر واحد ارسال گردد، می توانند از تاریخ 1 مهر 99 تا 31 شهریور 1400 از خدمات بیمه تعاون که لیست آن در سایت بارگذاری شده استفاده نمایند.

"مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه"