برگزاری سومین جشنواره آئینه ریحانه با موضوع عفاف و حجاب

۲۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰ کد : ۲۰۸ اخبار دانشگاه

سومین جشنواره آئینه ریحانه روز شنبه ۲۰ آذر ۹۵ در محل سلف سرویس قدیم دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر سید عطاءاله سیادت، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی جناب آقای دکتر کوچک‌زاده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی جناب آقای دکتر عبدشاهی و مدیر کل دانشجویی دانشگاه جناب آقای مهندس توسلی افتتاح شد.

در افتتاحیه دکتر سیادت ضمن بازدید از غرفه‌های این نمایشگاه به خانم‌های دانشگاه اعم از دانشجو، کارمند و هیأت علمی چادر اهداء خواهند نمود به شرطی که از نظر اخلاقی تعهد نمایند تا انتهای ترم جاری از چادر استفاده نمایند. معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی نیز ۲۰ درصد تخفیف برای کتاب‌های حوزه عمومی علاوه بر تخفیف نمایشگاه را تقبل نمودند.

برپایی نمایشگاه پوستر جواهرانه، کارگاه‌های روانشناسی و غرفه عکاسی، برگزاری مسابقات جذاب روزانه و پاسخگویی به شبهات نیز از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه می‌باشد.