برگزاری سمینار اخلاق در کشاورزی

۲۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۰۷ اخبار دانشگاه

سمینار اخلاق در کشاورزی توسط دکتر سیروس سلمان‌زاده در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه و دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار گردید. پس از خوش‌آمدگویی و معرفی دکتر سلمان زاده توسط دکتر مسعود برادران رئیس دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی، دکتر سلمان‌زاده ضمن اشاره به بخشی از خاطرات شیرین زندگی در ملاثانی به تاریخچه کشاورزی اشاره داشتند و شروع ایده اخلاق در کشاورزی را دهه ۱۹۸۰ دانستند و جنبه‌های معنوی که باید در تولید لحاظ داشت، ایشان در ادامه مقاله‌ای با عنوان اخلاق کشاورزی، تقابل با نارسایی‌ها و زمینه‌ساز نظام کشاورزی پایدار خرد گرا ارائه نمودند و مطالعات موردی انجام شده از نارسایی‌ها در فعالیت‌های کشاورزی شمال خوزستان ارائه دادند.

ایشان به اهمیت و جایگاه آموزش قبل از فناوری تاکید نمودند واظهار تأسف داشتند که در برنامه‌های ملی جوایز به افرادی تعلق می‌گیرد که تولید بالاتری داشته باشند و صرفأ تأکید بر کمیت است و نتیجه چنین تفکری کشاورزی ناپایدار و تخریب منابع خواهد بود. ایشان توصیه نمودند که درس اخلاق کشاورزی حداقل به صورت اختیاری در مقطع کارشناسی ارائه شود تا کشاورزان و برنامه‌ریزان و دیگر دست‌اندرکاران این مشکلات برایشان محسوس شود.