پیام دکتر سیادت به مناسبت ۱۶ آذر

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۹۴ اخبار دانشگاه
پیام دکتر سیادت به مناسبت ۱۶ آذر

۱۶ آذر را می‌توان به عنوان یکی از حوادث بزرگ ایران یاد کرد. هنگامی که جنگ میان آزادی و استبداد، استقلال و وابستگی به اوج خود رسید و حکومت کودتا با کمک آمریکا دولت ملی مصدق را که مورد امید مردم ما بود، سرنگون کرد، شب سیاهی بر سرنوشت مملکت ما حاکم شد.

درست در شب سرد و سیاه و تاریک، اختناق و حاکمیت بلامنازع استبدادی که در اختیار استعمار و به خصوص آمریکا بود، آذرخشی در آسمان سرنوشت ایران ظهور کرد و درخشید، امیدها را زنده کرد و اعلام کرد که استبداد و وابستگی اگرچه ممکن است هرچند گاهی بر سرنوشت انسان حاکم شود ولی دوام نمی‌یابد و از بین رفتنی است. آنچه که آن‌را از بین می‌برد، اراده انسانی است که متکی بر ایمان و آگاهی همه‌جانبه او به خصوص آگاهی تاریخی انسان باشد. امیدوارم بتوانیم نقشه راه خودمان را به سوی سعادت و آزادی با تأمل به آنچه بر ما گذشته است، بیابیم و بپیماییم. روز دانشجو را به همه دانشجویان و دانشگاهیان و به همه کسانی که دلشان برای این کشور و سربلندی ایران می‌‌سوزد، تبریک می‌گویم.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان