اختتامیه شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۸۲۸ اخبار دانشگاه
اختتامیه شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران از شنبه مورخ ۵ بهمن، به مدت ۳ روز، با میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پس از خوزستان استان‌های تهران، مازندران و اصفهان بیشترین تعداد ارسال مقاله را داشتند. در مجموع 639 مقاله به این کنگره ارسال شد، که از این تعداد 578 مقاله پذیرش شدند. در این کنگره ۱۵ مقاله به صورت سخنرانی، 563 مقاله به صورت پوستر، سه عنوان کارگاه و یک عنوان هم اندیشی برگزار گردید. لازم به ذکر است برنامه اختتامیه در روز دوشنبه 7 بهمن ماه برگزار گردید و مقرر شد که هفدهمین کنگره در سال 1400در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردد. این کنگره هر ۲ سال یک بار در کرج و یا تهران برگزار می‌شد که انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات تصمیم گرفت که از این پس این کنگره در استان‌های مختلف برگزار گردد. ارائه مقالات در حوزه‌های مختلف کشاوری می‌تواند در بسیاری از مشکلات و مسایل در این حوزه راهگشا باشد. همچنین، برگزاری چنین کنگره‌هایی در ایجاد انگیزه در دانشجویان و ایجاد ارتباط بیشتر دانشجویان با اساتید و تبادل اطلاعات بین اساتید حوزه کشاورزی بسیار موثر است.

در مراسم اختتامیه قطعنامه کنگره توسط جناب آقای دکتر فتوکیان قرائت گردید. این قطعنامه به شرح ذیل بود: