اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۲۱:۵۹ کد : ۱۷۳۲ اخبار دانشگاه
اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه

مراسم اختتامیه نمایشگاه توانمندی های پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در فرهنگسرای  فردوسی برگزار شد. در این  مراسم که با حضور مسئول برگزاری نمایشگاه و برخی از اعضای هیات علمی برگزار شد، جوایز غرفه های برتر و پژوهشگر برتر دانشجویی اهدا شد. بر این اساس جایزه غرفه برتر به گروه مهندسی علوم دامی تعلق گرفت. بهترین غرفه از نظر معرفی دستاوردهای پژوهشی گروه گیاهپزشکی،  غرفه برتر در زمینه ی تکریم ارباب رجوع گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، بهترین غرفه از نظر غرفه آرایی گروه علوم و مهندسی باغبانی و فضای سبز و غرفه برتر در زمینه فرهنگ سازی پژوهش و فناوری  گروه مهندسی مکانیزاسیون و مکانیک  انتخاب شد. همچنین از سرکار خانم فاطمه افشارنیا دانشجوی دکتری گروه مکانیزاسیون به عنوان پژوهشگر برتر در  بخش دانشجویی تقدیر شد.