بازدید مدیران پسماند شهرداری اهواز از نمایشگاه توانمندی‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۷۳۰ اخبار دانشگاه
بازدید مدیران  پسماند شهرداری اهواز از نمایشگاه توانمندی‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای مهندس ابراهیمی قائم مقام سازمان پسماند شهرداری اهواز و هیات همراه، ضمن بازدید از غرفه‌های نمایشگاه، در حوزه استحصال انرژی از پسماند، مدیریت و ممیزی انرژی، تولید کود از پسماند، مدیریت و بازیافت شیرآبه زباله، پتانسیل یابی فضای سبز و ... با اعضای هیات علمی دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند. با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه  و نیازمندیهای سازمان پسماند شهرداری اهواز مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای در زمینه های همکاری مشترک بین طرفین مبادله گردد.