نشست علمی با عنوان بررسی جنبه های شناختی و کاربردی کشاورزی ارگانیک

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۶۹۱ اخبار دانشگاه
نشست علمی با عنوان بررسی جنبه های شناختی و کاربردی کشاورزی ارگانیک

به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی نشست علمی با عنوان بررسی جنبه های شناختی و کاربردی کشاورزی ارگانیک در روز دوشنبه یازدهم آذر در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی با حضور چشمگیر دانشجویان برگزار شد. در آغاز دکتر محمدرضا مرادی تلاوت مطالبی در خصوص استانداردهای کشاورزی ارگانیک در بخشهای تولیدی ایراد کردند و سپس به بررسی و مقایسه وضعیت کشاورزی ارگانیک در مناطق مختلف جهان و ایران پرداختند. در ادامه دکتر سید امیر موسوی در زمینه تولید و کاربرد بذر ارگانیک، دکتر احمد زارع در زمینه کاربرد سموم آفت کش، دکتر آیدین خدایی در زمینه آینده تولید محصولات کشاورزی ارگانیک سخنرانی نمودند. پرسش و پاسخ چالش برانگیز بین سخنرانان و همچنین حضار و سخنرانان بخش انتهایی نشست بود که با استقبال قابل توجهی روبرو گردید. بر این اساس و به پیشنهاد حضار و دانشجویان مقرر شد موضوعات مطرح شده با تاکید بیشتر بر جنبه های کاربردی کشاورزی ارگانیک طی سلسله نشست‌های علمی ادامه یابد.