«برگزاری دوره مسابقات قرآن و عترت»

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۶۹ اخبار دانشگاه
«برگزاری دوره مسابقات قرآن و عترت»

دوره مسابقات قرآن و عترت در روزهای یکشنبه ۹ آبان ۹۵( ویژه خواهران دانشجو) و دوشنبه ۱۰ آبان ۹۵ (ویژه برادران دانشجو) راس ساعت ۱۶ در تالار اجتماعات دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با حضور داوران موسوی و علوانی برگزار شد.

در این مسابقات دانشجویان در رشته های قرائت (تحقیق، ترتیل)، اذان و دعا خوانی شرکت کردند.
در پایان این مرحله از مسابقات در بخش خواهران، در رشته قرائت تحقیق خانم میعاد یرفی رتبه اول، در رشته قرائت ترتیل خانم‌ها فاطمه جاسمی زرگانی، خدیجه منصوری ‌حسن‌وند و خانم الهام چنانی و در رشته دعاخوانی خانم‌ها الهام چنانی، خدیجه منصوری‌حسن‌وند و حمیده امیری به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب نمودند.

در بخش برادران، در رشته قرائت آقایان حمزه حمید، داوود حمیداوی و علی استوی و در رشته ترتیل آقایان محمد نیسی، قاسم کعب عمیر و امین راه‌چمنی به ترتیب موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند. همچنین در رشته اذان و دعا خوانی آقای داوود حمیداوی موفق به کسب رتبه اول گردید.

در پایان این مسابقات مقرر گردید به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا گردد.