کارگاه آموزشی با موضوع آگاه‌سازی و پیشگیری از بیماری ایدز

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۶۸۴ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزشی با موضوع آگاه‌سازی و پیشگیری از بیماری ایدز

بمناسبت گرامی‌داشت روز جهانی مبارزه با ایدز، کارگاه آموزشی با موضوع آگاه‌سازی و پیشگیری از بیماری ایدز جهت دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، به همت مرکز بهداشت دانشگاه و با همکاری اعضای کانون همیاران بهداشت، یک‌شنبه 10 آذرماه در محل فرهنگسرای فردوسی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه در ابتدا جناب آقای مهندس زارعی مسئول محترم واحد پیشگیری از بیماری‌های مرکز بهداشت شهرستان باوی، در خصوص ویروس HIV و بیماری ایدز، سیستم ایمنی بدن، راه‌های انتقال ویروس HIV و همچنین راه‌های پیشگیری از بیماری و عملکرد این ویروس آموزش‌های لازم را ارائه نمودند. و در ادامه با توجه به شیوع بیماری آنفولانزا در کشور توضیحاتی پیرامون روش‌های پیشگیری از بیماری آنفولانزا ارائه دادند.

در پایان جلسه، تست ایدز و خدمات مشاوره‌ای بصورت کاملاً محرمانه و رایگان از داوطلبین صورت گرفت که مورد استقبال دانشجویان شرکت کننده در کارگاه قرار گرفت.