پیام رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به مناسبت فرارسیدن سالروز سیزدهم آبان

۱۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۶۸ اخبار دانشگاه

سیزدهم آبان ماه یادآور سه واقعه مهم تاریخ انقلاب اسلامی است: روشنگری مدبرانه حضرت امام خمینی (ره) در مدرسه فیضیه و تبعید ایشان در سیزدهم آبان ۱۳۴۳ که نشان از پیروزی منطق برخاسته از بینش الهی بر منطق متکی بر زور بود، کشتار دانش‌آموزان و دانشجویان توسط رژیم شاهنشاهی در سیزدهم آبان ۵۷ که با نثار خون خود نهال انقلاب را آبیاری و زمینه به ثمر نشستن آن در بهمن ماه ۵۷ را فراهم کرد و تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام در سیزدهم آبان ۵۸ که نشان دادند دانش و بینش انقلابی می تواند بزرگ‌ترین دشمنان انقلاب را از پای درآورد. هر کدام از این وقایع سند غرور آفرینی از روحیه استکبار ستیزی ملت ایران در تقابل با ظلم و استکبار است. این تجربیات استکبار ستیزی، بر دوش اصحاب علم و دانش وظیفه سنگینی می‌نهد و بر ما واجب می‌‌سازد که با تکیه بر تعهد، کسب تخصص و دانش مسیر مقدس امام راحل و شهدای راه استقلال و آزادی را ادامه ‌دهیم.

اینجانب ضمن تبریک یوم الله سیزدهم آبان به همکاران گرامی، دانشجویان عزیز و گرامیداشت این روز، از خداوند سبحان خواستارم تا در سایه توجهات ولی عصر (عج) همه ما را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه‌های علمی و فرهنگی یاری نماید.