انعقاد تفاهم‌نامه همکاری آموزشی پژوهشی فی‌مابین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶ کد : ۱۶۰۴ اخبار دانشگاه

تفاهم‌نامه همکاری آموزشی پژوهشی فی‌مابین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با هدف انتقال تجربیات، تدوین و اجرای طرح‌های مشترک علمی، پژوهشی، فناوری و آموزشی، بهره‌مندی از امکانات و توان فکری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، دادههای قابل استفاده در پژوهش، ارتباطات بین‌المللی، استفاده از فضاهای تحقیقاتی، همکاری در برگزاری مشترک همایش‌ها، هم‌اندیشی و همکاری در انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی و... انعقاد و مبادله گردید. همکاران محترم دانشگاهی می‌تواند در قالب مواد تفاهم‌نامه نسبت به اجرای طرح‌ها و پروژه‌های علمی پژوهشی مشترک اقدام فرمایند.