برگزاری کارگاه آموزشی (GMP)با همکاری انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این کارگاه یک روزه در روز پنجشنبه مورخ 98/7/25 در مجتمع کلاسی با محوریت آشنایی با کلیه برنامه ها و دستورالعمل ها و فعالیت هایی که مرتبط با ایمنی مواد غذایی برگزار شد. که اگر این رویه ها به کار گرفته شوند منجر به ایجاد محصول سالم و کامل خواهد گشت، لازم به ذکر است این کارگاه با تدریس مهندس سیمین فقهی و با حضور 36 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی صنایع غذایی به مدت 8 ساعت برگزار گردید.
به کلیه شرکت کنندگان در این دوره گواهی حضور اعطا می گردد.
نظر شما :