برگزاری اردوی یک‌روزه فرهنگی- تفریحی دانشجویان دختر نوورود دانشگاه

۰۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۵۷ اخبار دانشگاه
برگزاری اردوی یک‌روزه فرهنگی- تفریحی دانشجویان دختر نوورود دانشگاه

مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برای دانشجویان دختر نو ورود (ورودی مهر ۹۵) اردوی فرهنگی، توجیهی برگزار نمود. این اردو پنج‌شنبه ۲۹ مهر ماه، در محل اردوگاه فرهنگی شهید رجایی شهرستان دزفول برگزار گردید.

دانشجویان ورودی جدید ضمن گذراندن کارگاه آموزشی "مهارت‌های زندگی خوابگاهی" که توسط سرکار خانم رضایی برگزار گردید، به انجام فعالیت‌های ورزشی و نشاط‌بخش پرداختند. مسابقات ورزشی گروهی و انفرادی که توسط بخش فوق برنامه امور فرهنگی دانشگاه آماده شده بود، جو با شور و هیجانی را برای دانشجویان فراهم کرد تا ضمن گذراندن لحظاتی شاد و همراه با فعالیت‌های بدنی، به رقابت سالم با یکدیگر بپردازند و در آخر نیز تیم‌ها و افراد برگزیده، جوایز خود را نقداً دریافت نمودند. پس از مسابقات ورزشی، دانشگاه با وعده ناهار از دانشجویان پذیرایی نمود. از دیگر برنامه‌های جانبی این اردوی یک‌روزه می‌توان به زیارت مرقد مطهر حضرت سبزقبا در شهرستان دزفول و بازدید از بازار و مناطق فرهنگی آن شهرستان نام برد.