کارگاه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۴ کد : ۱۵۴۶ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی

 

بمناسبت روز جهانی قلب، کارگاه آموزشی تحت عنوان "نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی" به همت مرکز بهداشت و اعضای کانون همیاران بهداشت با همکاری واحد تغذیه دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 98/7/10 برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دو ساعته، مطالبی پیرامون تغذیه سالم، بیماری‌های قلبی و عروقی، نقش عادات غذایی صحیح بر کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و ... ارائه شد و در پایان جلسه به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.


نظر شما :