انتصاب رئیس دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی دانشگاه

۰۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۵۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید عطاء‌اله سیادت رئیس دانشگاه، طی ابلاغی جناب آقای دکتر محمدرضا صالحی سلمی را به عنوان رئیس دفتر ریاست و مدیر روابط عمومی دانشگاه به مدت دو سال منصوب نمودند.

در این ابلاغ آمده است:

بدون تردید حرکت به سمت روابط عمومی تحلیل‌گر و تبیین‌گر در دانشگا‌ه، نیازمند اهتمام و تلاش هوشمندانه در تدوین برنامه‌‌های ارتباطی و افکارسنجی، تدوین تقویم مناسبت‌ها، مراسمات و مشارکت و همکاری در برگزاری همایش‌ها و سمینار‌ها و نیز مستندسازی فعالیت‌ها انجام امور تشریفات سازمانی و نظایر آن است. بدیهی است انجام این مهم و عملیاتی ساختن آن‌ها مستلزم همکاری و هماهنگی با مدیران حوزه ستادی دانشگاه می‌باشد. امید است با اتکال به خداوند متعال در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه و نقش برجسته روابط عمومی موفق و مؤید باشید.