بازدید رئیس دانشگاه از مراحل ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۵۱۵ اخبار دانشگاه
بازدید رئیس دانشگاه از مراحل ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

همزمان با اولین روز ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، رئیس دانشگاه در محل ثبت‌نام از چگونگی مراحل ثبت‌نام دانشجویان بازدید به عمل آورد.

دکتر سیادت در این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان جدید الورود آرزوی موفقیت و بهروزی نمود. ایشان ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت‌نام، با مسئولین در رابطه با نحوه ثبت‌نام گفت‌وگو کرده و با چند نفر از پذیرفته‌شدگان و خانواده‌هایشان در خصوص رضایت‌مندی در مورد ثبت‌نام و رفع مشکل آن‌ها از نزدیک به صحبت پرداختند.

گفتنی است از صبح امروز سه شنبه مورخ 98/7/2 ثبت‌نام از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی آغاز و تا روز چهارشنبه مورخ 98/7/3 ادامه خواهد یافت. ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان هر روز از ساعت 8 آغاز و تا ساعت 15 ادامه دارد.

قابل ذکر است در طی مدت ثبت‌نام، امکانات و تسهیلات مناسبی جهت رفاه حال دانشجویان و خانواده‌های گرامی آن‌ها فراهم آمده تا استفاده هرچه بهتری از زمان انتظار به دست آید. از امکانات مهیا شده می‌توان به ایجاد فضای استراحت مناسب، اهدای بسته‌های پذیرایی و در نهایت نمایش فیلم و کلیپ برای خانواده‌ها اشاره نمود.