انتصاب مدیرگروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۱۳۶۶ اخبار دانشگاه
انتصاب مدیرگروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید عطاءاله سیادت رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، طی ابلاغی دکتر رسول معمار دستجردی را به مدت دو سال به عنوان" مدیرگروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون دانشگاه" منصوب نمودند. در متن این ابلاغ آمده است:

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی برای مدت دو سال به عنوان مدیر گروه ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و یاری همکاران محترم دانشگاهی و ضمن رعایت مقررات و قوانین مصوب، همت و توان خویش را در راه توسعه و رشد آن گروه آموزشی و نیز حفظ بیت‌المال با اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های غیرضروری به کار گیرید. توفیق هرچه بیشتر حضرتعالی را از خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

سید عطاءاله سیادت