تقدیر و تشکر

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۳۶ اخبار دانشگاه

جناب آقای دکتر سید عطاءاله سیادت ریاست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با توجه به اتمام مدت ابلاغ، طی نامه‌های جداگانه‌ای از همکاری‌های‌ صمیمانه و تلاش‌های صادقانه دکتر محمد حجتی به عنوان نماینده اعضای هیأت علمی در شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همچنین عضو کمیسیون موارد خاص دانشگاه، آقایان دکتر جمال فیاضی و دکتر علیرضا ابدالی مشهدی به عنوان نماینده رئیس در کمیته ترفیع دانشگاه، آقای دکتر محمد بوجارپور به عنوان عضو شورای فرهنگی دانشگاه و سرکار خانم دکتر لیلا رمضانی به عنوان عضو کمیسیون موارد خاص دانشگاه، طی مدت تصدی مسئولیت‌های مزبور تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در این نامه‌ها آمده است: امیدوارم جامعه دانشگاهی مانند گذشته از تجارب ارزنده و تلاش‌های مجدانه شما در امر ارتقاء علمی و فناوری بهره‌مند گردد.

.

روابط عمومی دانشگاه