پیام تسلیت رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۲ کد : ۱۲۹ اخبار دانشگاه

محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. امام خمینی (ره)

محرم یادآور بزرگترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است، حماسه انسان‌های پاک‌دل و راست قامتی است، که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان، مایه گذاشتند. محرم می‌آید تا آوای فداکاری و مقاومت در برابر بیداد را در جهان هستی طنین افکند، طلسم استبداد و استکبار را در هم شکند و به ناامیدی در برابر مستبدان و زور‌گویان خاتمه دهد.

حقیقت محرم و عاشورا، امر به معروف و نهی از منکر است و پیام عاشورا برای نسل ما زنده نگه‌داشتن این فریضه بزرگ الهی است. اکنون که جامعه با هجمه عظیم فرهنگی بیگانگان و کانال‌های مختلف ماهواره‌ای و تبلیغات سوء دشمن مواجه است، وظیفه شرعی و همگانی ما فرهنگ‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه است تا بتوانیم به عمق تفکر امر به معروف و نهی از منکر که ولایت اهل بیت (علیهم‌السلام) است، دست یابیم.

اینجانب فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش را به همه شیفتگان آن حضرت به‌ویژه همکاران دانشگاهی تسلیت عرض می‌نمایم.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان