انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۳ کد : ۱۲۲۳ اخبار دانشگاه
انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی

به گزارش کارشناس انجمن‌های علمی دانشجویی مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی:

انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی روز سه شنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۳۹۷ در محل سالن فردوسی دانشگاه در میان استقبال پرشور دانشجویان در گروه‌های علوم و مهندسی آب، اقتصاد کشاورزی، علوم و مهندسی باغبانی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، علوم دام، ژنتیک و تولیدات گیاهی، گیاهپزشکی، علوم و مهندسی خاکشناسی، ماشین‌های کشاورزی و مهندسی طبیعت برگزار شد. این انتخابات که توسط مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و با همکار ی فعالان و دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد، از هر گروه آموزشی دانشگاهی تعداد ۵ نفر به عنوان اعضاء اصلی و ۲ نفر به عنوان اعضاء علی‌البدل موفق به کسب حداکثر آراء مأخوذه شدند که اسامی آن‌ها در انتهای خبر اعلام می‌گردد.

از مهمترین وظایف انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توان به ترویج علم، ارتباط دانشجویان با روش‌های نوین آموزشی و پژوهشی، ارائه آخرین دستاورهای علمی، برگزاری همایش‌های داخلی، منطقه‌ای، ملّی و بین‌المللی، همکاری با استادان و دانشجویان گروه برای انجام طرح‌های پژوهشی، برگزاری کارگاه‌ها آموزشی و سایر کارگاه‌های تخصصی و اشاره نمود.

نتایج انتخابات به تفکیک گروه در ذیل آمده است. جهت مشاهده نتایج بر روی گروه مورد نظر کلیک نمایید.