سخنرانی حاج آقای شفیعی به همراه تجلیل از استادان، کارکنان و دانشجویان انقلابی

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۱۷۲ اخبار دانشگاه
سخنرانی حاج آقای شفیعی به همراه تجلیل از استادان، کارکنان و دانشجویان انقلابی

در ابتدای این مراسم حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی (مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان) به همراه اعضای هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در محل مزار شهدای دانشگاه حاضر شده و به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام نمودند. ادامه این مراسم در تالار آیت الله دکتر مفتح برگزار گردید. ابتدا کلیپی از پروژه‌ای افتتاح شده دانشگاه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته شد و سپس حاج آقای شفیعی سخنرانی خود را با موضوع" نقش دانشگاه در انقلاب اسلامی" ایراد نمودند و پس از آن در انتهای مراسم از تعدادی از افراد انقلابی دانشگاه در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان با اهدای جوایزی به عمل آمد.

پس از آن، نماز وحدت در محل مسجد دانشگاه برگزار گردید. همچنین طبق هماهنگی صورت گرفته از طرف" ستاد بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی" از کلیه دانشگاهیان دانشگاه جهت صرف ناهار دعوت به عمل آمد.