پیام ریاست دانشگاه به مناسبت ۲۲ بهمن ماه

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۷ کد : ۱۱۶۳ اخبار دانشگاه
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت ۲۲ بهمن ماه

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت ۲۲ بهمن ماه به شرح زیر است.

فاستَقِم کما أمِرت وَ مَن تابَ مَعَک وَ لا تطغوا، اِنهُ بما تعمَلونَ بَصیر

امسال انقلاب اسلامی ما به لطف الهی به چهل سالگی خود رسیده است، گرامیداشت دهه مبارک فجر، یعنی تکریم و تعظیم خون صدها هزار فرزند شهید و شجاع ایران اسلامی که در عرصه‌های مختلف به ثمر رسیدن انقلاب، دفاع مقدس و علم و پویایی و کسب استقلال کشور از جان خود گذشتند. صیانت از دستاوردها، استقلال و اقتدار ایران اسلامی بزرگترین راه پاسداشت خون هزاران شهید عزیز و همچنین نکوداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم‌الشأن (ره) است و همه این‌ها نه فقط با شعار که با حضور و شور و شعور محقق می‌شود. اینجانب با گرامیداشت یوم الله ۲۲ بهمن از عموم دانشگاهیان استان، اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان در چهلمین فجر انقلاب اسلامی برای شرکت در راهپیمایی پر شکوه ۲۲ بهمن دعوت می‌نمایم که انشاالله برگ زرین دیگری که مزین به گام‌های استوار و عزم و اتحاد ملت ایران است بر اوراق دفتر پر افتخار انقلاب اسلامی نقش بندد و بار دیگر با آرما‌ن‌های شهدای انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق نموده و هم صدا با سراسر کشور این اتحاد ملی را به نمایش بگذاریم.

سیدعطااله سیادت

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان