برگزاری جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۱۲۵ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه

در ابتدا رئیس دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، با تشریح دستورالعمل تشکیل شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، اهداف، ارکان، ترکیب، وظایف و اختیارات این شورا را بیان نمودند.

سپس مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گزارشی از نحوه نگارش، تدوین و ارائه سند راهبردی دانشگاه در نشست مدیران دفاتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی که در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ آذر ماه سال جاری در ساختمان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد، بیان نمودند.

ریاست دانشگاه نیز تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در دانشگاه، ارتقاء کیفیت مؤلفه های دروندادی، فرایندی و بروندادی مؤسسه را با نظارت مستمر اعضای شورا با تشکیل کارگروه های تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و دانشجویی، اداری و مالی را لازم و ضروری دانستند. همچنین ایجاد وحدت رویه در امر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در همه ی حوزه های دانشگاه را جهت ارتقاء و تضمین کیفیت نظام مند مؤسسه در تقویت زمینه پاسخگویی به ذینفعان درونی و بیرونی را خواستار شدند.