همایش سفیران سلامت دانشجویی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار گردید.

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۰۶۳ اخبار دانشگاه

همایش سفیران سلامت دانشجویی با حضور بیش از ۱۰ درصد از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه در مورخ سوم دی ماه ۹۷ در محل مجتمع کلاسی جدید دانشگاه به همت مرکز بهداشت دانشگاه با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان باوی برگزار گردید، در جریان این همایش جناب آقای دکتر یزدی زاده مشاور بالینی مرکز مشاوره دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان و تشکر از همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان باوی در خصوص اهمیت ازدواج سالم و بلوغ روانی سخنانی بیان نمودند.سپس مدرسان مرکز بهداشت آموزش هایی در خصوص، تغذیه، پیشگیری از بیماری ها، آشنایی با بیماری ایدز پیشگیری و درمان، بهداشت فردی و بهداشت دهان و دندان مطالبی را ارائه نمودند. همچنین پکیج های آموزشی به همراه بروشورهایی در زمینه موضوعات ذکر شده در اختیار دانشجویان قرار گرفت و در آخر به سوالات آنها پاسخ داده شد.