بازدید از خانه سالمندان مهرجویان شهرستان اهواز توسط کانون دانشجویی حس هفتم

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۰۶۲ اخبار دانشگاه
بازدید از خانه سالمندان مهرجویان شهرستان اهواز  توسط کانون دانشجویی حس هفتم

به گزارش کارشناس فرهنگی مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی، کانون دانشجویی حس هفتم با هدف ارتقاء روحیه‌ی سالمندان و کمک به بهبودی سلامت آنان برنامه بازدیدی از خانه سالمندان مهرجویان شهرستان اهواز مقارن با شب یلدا برگزار نمود.

آرزو عالی‌پور دبیر کانون حس هفتم در این خصوص گفت: کانون خیریه حس هفتم مدیریت فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ بشردوستانه و با محوریت حفظ کرامت و نیکوکاری و توجه بیشتر به سالمندان در شب یلدا جشنی جهت این عزیزان تدارک دید.

وی اضافه نمود بر اساس فراخوان کانون در خصوص شرکت دانشجویان تعدادی از عزیزان در این برنامه شرکت نمودند. همچنین با دریافت کمک‌های نقدی و حمایت‌های مدیریت فرهنگی توانستیم در حد توان آیین شب یلدا را در کنار عزیزان سالمند برگزار نماییم.

عالی‌پور بیان نمود که در طی این برنامه ضمن اهداء گل و شیرینی و پذیرایی میوه، پای درد دل و بیان خاطرات عزیزان سالمند نشسته و ساعات خوشی در کنار این بزرگواران سپری نمودیم.