مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه و تجلیل از پژوهشگران برتر

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۱ کد : ۱۰۳۹ اخبار دانشگاه
مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه و تجلیل از پژوهشگران برتر

در روز یکشنبه ۲۵/‏۹/‏۹۷، مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه با حضور معاونین، اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این مراسم ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر سیادت ضمن خیر مقدم و تبریک هفته پژوهش به اساتید و پژوهشگران، به تشریح روند فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه در سال‌های اخیر پرداخته، پژوهش و تحقیق کاربردی را یکی از رسالت‌های مهم و برنامه‌های مدیریت فعلی دانشگاه در سال‌های اخیر و لازمه پیشرفت در همه ابعاد توسعه کشور دانست. در ادامه آقای دکتر خسروی‌پور معاون پژوهش و فناوری ضمن تبریک هفته پژوهش به تشریح روند انتخاب پژوهشگر برتر و ارائه گزارشی از دستاوردها و گزارش عملکرد یکساله معاونت پژوهش و فناوری پرداخته و از همه دست‌اندرکاران برگزاری هفته پژوهش و غرفه دانشگاه در نمایشگاه استانی تشکر نمودند.

در پایان نیز از پژوهشگران منتخب، آقای دکتر حسین جوینده پژوهشگر برتر هیأت علمی دانشگاه و آقای مهندس فرشاد سهیلی‌فرد پژوهشگر برتر دانشجویی با اعطای جوایز و لوح یادبود قدردانی گردید.