برگزاری اولین کارگاه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در آزمایشگاه ها و کارگاه ها

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۰۳۸ اخبار دانشگاه

با حمایت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و پیگیری آزمایشگاه مرکزی اولین کارگاه تخصصی بهداشت، ایمنی و محیط زیست ( HSE ) در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها با حضور کارشناسان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، کاهش خطرهای احتمالی، بهبود کیفیت و کمیت کار در آزمایشگاه و کارگاه، با مدنظر قرار دادن میزان تأثیر و اهمیت HSE بود.

در این کارگاه ۸ ساعته جدیدترین موضوعات و الزامات HSE از جمله ادبیات خطر، رویکردهای مواجهه، ایمنی برق، ایمنی حریق، شرایط اضطراری، ارگونومی، تجهیزات حفاظت فردی، ایمنی مواد شیمیایی، برگه اطلاعات ایمنی، مدیریت پسماند، قوانین عمومی آزمایشگاهی، ایمنی در کارگاه‌ها، ایمنی شرایط محیطی، ایمنی ادوات کشاورزی توسط مدرس مجرب در این دوره مطرح گردید. همچنین در این دوره، آموزش استفاده از کپسول‌های آتش‌نشانی انجام شد. در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در کارگاه و مجوز کار در آزمایشگاه اعطاء گردید.