پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۰ کد : ۱۰۰۲ اخبار دانشگاه
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بسم الله الرحمن الرحیم

۱۶ آذرماه یادآور استکبارستیزی و هویت‌خواهی نسل فرهیخته، اندیشمند و متفکر کشور و ایستادگی در مقابل استبداد و خودکامگی است. ۱۶ آذر یادآور روزی است که دانشجویان با نثار خون خود، طنین آزادی و حق‌طلبی را در محیط علم و دانش فریاد زدند تا آینده‌ای روشن برای جامعه ترسیم نمایند. امروز دانشجویان و دانشگاهیان ما میراث‌داران خون‌های پاک دانشجویان شهید آن زمان و نیز فداکاری هزاران جوان دیگری هستند که برای پیروزی و به ثمر نشستن انقلاب بزرگ ملت ایران و استحکام پایه‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی از همه هستی خود گذشتند. اینجانب ۱۶ آذر روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه، خاصه دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مؤمن را جهت تولید علم و تلاش روزافزون برای نیل به اهداف بلند نظام مقدس ایران عزیز اسلامی تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از خداوند منان خواستارم.

سید عطاءاله سیادت