برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی طبیعت

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۹ کد : ۵۵۱۰ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی طبیعت

به گزارش روابط عمومی به نقل از گروه مهندسی طبیعت، جلسه معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی طبیعت (ورودی 1402) در مقاطع تحصیلی کارشناسی (رشته‌های مهندسی طبیعت و علوم و مهندسی محیط زیست) و مقطع کارشناسی ارشد (رشته اکوهیدرولوژی) در روز سه‌شنبه مورخ 30 آبان 1402 در آمفی تئاتر گروه مهندسی طبیعت با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان نو ورود برگزار گردید. مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز، و در ادامه مدیر گروه مهندسی طبیعت ضمن عرض تبریک به معرفی گروه آموزشی، اعضای هیئت علمی، رشته‌های موجود در گروه و مسائل آموزشی همچون رعایت چارت درسی و دروس پیش نیاز پرداخت. همچنین، اعضای هیئت علمی ضمن تبریک، در خصوص نقاط قوت رشته‌های تحصیلی، آشنایی با نرم افزارهای کاربردی رشته و زندگی خوابگاهی و تجربیات خود مطالبی را بیان داشتند. در این جلسه هم‌زمان چارت درسی رشته‌های مختلف گروه در اختیار دانشجویان قرار گرفت. عکس دسته جمعی خاتمه بخش جلسه معارفه بود.