برگزاری بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران طی روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و به صورت مجازی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این رویداد به عنوان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه علم و صنعت غذا با حضور اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه غذای کشور طی روزهای 14 و 15 بهمن ماه با مشارکت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و شرکت های تولیدی صنایع غذایی و به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به صورت مجازی و از طریق سامانه ادوب کانکت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کنگره مرور تازه های علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف علوم و صنایع غذایی، امکان مشارکت حداکثری و تبادل اندیشه اساتید، دانشجویان و صنعتگران بود که با توجه به وضعیت بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کووید 19 به صورت مجازی برگزار گردید.
این کنگره با خوشامدگویی آقای دکتر عباس عبدشاهی، رئیس دانشگاه و رئیس کنگره، آغاز بکار نمود و آقایان دکتر محمدرضا شانه ساز، معاونت محترم وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور، دکتر محمد حسین عزیزی، مدیرکل محترم فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و دکتر حجت الله ایوبی، مدیرکل محترم کمیسیون ملی یونسکو در ایران از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه این کنگره بودند. دبیر علمی این کنگره، آقای دکتر محمد حجتی، اعلام داشتند که دریافت مقالات کامل برای این کنگره از تیرماه سال جاری و از طریق وبگاه کنگره امکانپذیر گردید که با یک مهلت تمدید تا دهم دیماه، در مجموع 583 مقاله در دبیرخانه ثبت شد که توسط 69 داور در محورهای مختلف به تدریج داوری گردیدند. پس از مراسم افتتاحیه، 5 سخنرانی کلیدی در موضوعات به روز علوم و صنایع غذایی ارائه شد و سپس تعداد 29 مقاله به صورت شفاهی و 450 مقاله به صورت پوستر در شش پنل و با حضور داوران تخصصی و علاقمندان طی دو روز ارائه گردیدند. این کنگره در ظهر روز دوم با اعلام سه مقاله برتر در بخش شفاهی و سه مقاله برتر در بخش پوستر و با قرائت یک قطع نامه به کار خود خاتمه داد.
خبرگزاریجمهوری اسلامی( ایرنا ):
https://www.irna.ir/news/84210457/
نظر شما :