برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پیشرفته پرورش گوساله های شیرخوار

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۹۲۲ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پیشرفته پرورش گوساله های شیرخوار

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در راستای ایفای نقش دانشگاه‌ها در انتقال دانش فنی و به‌روزرسانی بدنه کارشناسی بخش‌های دولتی و خصوصی، کارگاه آموزشی یکروزه‌ای را تحت عنوان "مدیریت پیشرفته پرورش گوساله‌های شیرخوار" برگزار نمود. در این کارگاه که با مشارکت 61 نفر از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان، دامداران بخش خصوصی و تعدادی از دانشجویان از ساعت 13 لغایت 19 روز چهارشنبه 30 بهمن ماه 98 در محل آمفی‌تئاتر دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی برگزار گردید. آقای دکتر محسن ساری عضو محترم هیأت علمی گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و آقای دکتر محمد رحیم حاجیکلایی عضو محترم هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به انتقال آخرین تجارب عملی و یافته‌های کاربردی در حوزه پرورش گوساله‌های شیرخوار پرداختند. در این کارگاه همچنین روش‌های استفاده اصولی از برخی ابزارهای کاربردی جدید در رابطه با مدیریت پرورش دام نیز آموزش داده شد.

در ابتدای کارگاه، آقای دکتر عادل مرادی سبزکوهی مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه به نمایندگی از حوزه معاونت پژوهشی و فناوری با اشاره به اهمیت نقش ارتباط مؤثر دانشگاه با جامعه در رفع چالش‌های عملی صنایع مختلف تولیدی و خدماتی، رویکرد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان را در خصوص این ارتباط تشریح نمود. ایشان تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از طریق برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای مدیران و کارشناسان، اختصاص بخش عمده‌ای از اعتبارات پژوهشی به تعریف طرح‌های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز صنایع، تسهیل اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با صنعت، تعریف مسئله محور پایان‌نامه‌ای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، آموزش و حمایت از تشکل‌های تعاونی، شرکت‌های دانشگاهی، کارآفرینان و ایده‌های نوپا در زمینه کشاورزی و دامپروری و ... را از برنامه‌های دانشگاه در راستای اثرگذاری بیشتر در حوزه کشاورزی، دامپروری و محیط زیست استان و کشور عنوان نمود. ایشان تجهیزات آزمایشگاهی مدرن، امکانات میدانی کم‌نظیر و اعضای هیأت علمی و کارشناسان توانمند را از جمله پتانسیل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در حیطه آموزشی، پژوهش و فناوری برشمرد و با تاکید بر درب‌های باز دانشگاه در راستای تقویت ارتباط با جامعه و صنعت، بر لزوم شناخت و تعامل دوسویه صنعت و دانشگاه در بهره‌گیری از پتانسیل‌های یکدیگر تاکید و آمادگی کامل دانشگاه برای حضور هرچه بیشتر در عرصه‌های مختلف تحقیقات کاربردی کشاورزی، دامپروری و محیط زیست استان را اعلام نمود.