مراسم معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون (ورودی ۱۴۰۲)

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۵۴۹۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی به نقل از گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون، مراسم معارفه دانشجویان نو ورود گروه مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون (ورودی 1402) در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار گردید. این مراسم در روز شنبه به تاریخ ۲۷ آبان‌ماه و در محل آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی و با دعوت از رئیس دانشکده، معاون آموزشی دانشکده  و اعضای هیئت علمی گروه و با استقبال دانشجویان برگزار شد. مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز، و در ادامه مدیر گروه و اعضای هیئت علمی ضمن تبریک، معرفی رشته و گروه و خوش آمد گویی توضیحاتی در خصوص مسائل آموزشی، بیان داشتند. در ادامه دانشجویان نوورود کارشناسی و کارشناسی ارشد  و دکتری به معرفی خود پرداختند. در این جلسه همزمان چارت درسی در اختیار دانشجویان قرار گرفت.