گردهمایی ارتقاء بهره‌وری کشت برنج

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۸ کد : ۴۹۸۰ اطلاعیه‌ها پژوهشی

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با همکاری شرکت کیمیا پارس نهاده «گردهمایی ارتقاء بهره‌وری کشت برنج» را با حضور کشاورزان پیشرو، متخصصان و برخی از مسئولین استان خوزستان برگزار می‌نماید. در این رویداد که به منظور آشنایی بیشتر کشاورزان با روش‌های نوین افزایش بهره‌وری در مزارع برنج و ارائه دستاوردهای تحقیقاتی انجام می‌گردد تعدادی از اعضای هیئت علمی سخنرانی خواهند نمود.  با توجه به اهمیت گسترش تعامل بین کشاورزان و جامعه علمی کشور قرار است بخشی از  رویداد به هم‌اندیشی میان زارعین، متخصصان و مسئولان اختصاص یابد. لازم به ذکر است که در این همایش از فعالان عرصه پژوهش و تولید برنج  تقدیر به عمل خواهد آمد.  گردهمایی ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه  هفتم خرداد ماه ۱۴۰۲ در تالار آیت الله دکتر مفتح دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می‌گردد.