آشنایی با توانمندی‌های دانشگاه

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۵ کد : ۴۹۲۳ اخبار دانشگاه
آشنایی با توانمندی‌های دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اهواز در روز چهارشنبه به تاریخ 1402/02/06 از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بازدید داشتند. این بازدید به دعوت گروه آموزشی علوم و مهندسی باغبانی و به منظور بررسی طرح‌های تحقیقاتی در زمینه تهیه مالچ چوب و کمپوست‌های گیاهی و آشنایی با توانمندی‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه انجام شد. برگزاری نشست تخصصی با حضور دکتر علیرضا شافعی‌نیا معاون اداری مالی دانشگاه، دکتر عادل مرادی سبزکوهی مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و اعضای هیئت علمی گروه باغبانی در دانشکده کشاورزی پایان بخش این بازدید بود، که در این نشست دکتر مرادی سبزکوهی گزارشی ازتوانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه و قراردادها و تفاهم‌نامه‌های منعقد شده بین دانشگاه و شهرداری اهواز را ارائه نمودند.