ابقا دکتر بهمن خسروی‌پور در سمت معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۲:۳۱ کد : ۶۷۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید عطاءاله سیادت، طی ابلاغی دکتر بهمن خسروی‌پور را به مدت دو سال دیگر در سمت خود به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ابقا نمود.

در این ابلاغ آمده است:

بدینوسیله با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال دیگر به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ابقا می‌شوید. اداره نظارت بر حسن اجرای کلیه امور پژوهشی و فناوری، کتابخانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی، برنام‌ریزی برای ایجاد تحول در فعالیت‌های پژوهشی و مهارتی با توجه به سیاست‌های کلی، ایجاد تحول در سیستم الکترونیک IT و نظارت بر پایگاه اطلاع رسانی، ارتباط لازم با مؤسسات داخلی و خارجی به منظور همکاری در امور پژوهشی، گسترش فعالیت‌های انتشاراتی و برقراری ارتباط با بخش‌های مختلف بازار کار با هدف اشتغال دانش آموختگان از اولویت‌های کاری جنابعالی می‌باشد. امید است با استعانت از ایزد متعال و با سعی و تلاش وافر و بهره‌گیری از نیروهای توانمند و متعهد در راستای عدالت محوری و حسن تدبیر و مدیریت جامع در تحقق اهداف نظام پژوهشی دانشگاه و نیز حفظ بیت‌المال با اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های غیر ضروری موفق و مؤید باشید.