پیام تسلیت دکتر جمال فیاضی، به مناسبت درگذشت استاد فقید مرحوم مهندس محمد جعفر (همایون) بهتاش

۱۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۳ کد : ۵۸۸۱ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

"وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ"

با کمال تأسف و تأثر، درگذشت همکار گرانقدر و استاد بزرگوار، مهندس محمد جعفر بهتاش را به جامعه دانشگاهی و خانواده معزز ایشان تسلیت می‌گوییم.

مرحوم مهندس بهتاش با ارزش‌های علمی، فرهنگی و انسانی خود، الگویی ستودنی برای دانشجویان و همکاران بودند. نقش ارزنده و تأثیرگذار ایشان در پیشبرد اهداف آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه ما مایه مباهات است.

بی‌تردید، غم از دست دادن چنین شخصیتی برای ما و همه کسانی که افتخار آشنایی با ایشان را داشته‌اند، سخت و جانکاه است. مهندس بهتاش عزیز، نه تنها به عنوان یک معلم متعهد و استاد پرتوان، بلکه به عنوان یک انسان وارسته و دوست داشتنی شناخته می‌شدند و یاد و خاطره‌شان همواره در قلب‌های ما زنده خواهد ماند.

در این لحظات دشوار با خانواده داغ دیده و بازماندگان گرامی ایشان همدردی می‌کنیم و برای آن بزرگوار، علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر جزیل از درگاه ایزد منان مسئلت داریم.

جمال فیاضی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان