درخشش دانشجویان در مسابقات بدمینتون منطقه‌ای با میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۰:۱۹ کد : ۵۷۷۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان مفتخر به میزبانی مسابقات بدمینتون دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های منطقه ۱۰ کشور بود که به‌صورت انتخابی برای المپیاد ورزش‌های قهرمانی تابستان ۱۴۰۳ برگزار شد. دانشجویان دانشگاه میزبان با کسب نائب قهرمانی، توانایی‌ها و استعدادهای خود را به نمایش گذاشتند. همچنین تیم‌های دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در این رویداد به قهرمانی و مقام سوم دست یافتند.

این مسابقات با حضور پرشور دانشجویان، نماینده وزارت علوم خانم کرم‌نژاد، کارشناسان دبیرخانه منطقه ۱۰ همراه با ۱۴ داور برتر استان خوزستان در بخش‌های انفرادی، دوبل و تیمی برگزار و از برترین‌ها این رویداد تقدیر شد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به تمام تیم‌ها و دانشجویان شرکت‌کننده که با مسابقه‌ای تماشایی، شور و نشاط را به اوج رساندند، امیدوار است که این دستاوردها نقطه آغازی برای موفقیت‌های بیشتر در آینده باشد.