"آغاز پروژه مسکن دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان؛ در سایه سیاست‌های حمایتی دولت مردمی"

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۲ کد : ۵۷۷۱ اخبار دانشگاه

شنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۲، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان شاهد مراسم کلنگ‌زنی پروژه مهم تأمین زمین مسکن دانشگاهیان بود. این مراسم با حضور مقامات استانی و شهرستانی، اعضای هیئت علمی و  یاوران علمی همزمان با سایر دانشگاه‌های مجری این طرح و با سخنرانی ریاست محترم جمهور  به صورت ویدئو کنفرانس انجام شد. در این روز، تأکید ویژه‌ای بر اهمیت جامعه دانشگاهی به‌عنوان سرمایه‌های اصلی کشور مطرح شد و نیاز به آرامش و تأمین نیازهای اساسی این جامعه از سوی رئیس دانشگاه به عنوان عاملی ضروری برای رسیدن به این هدف بیان شد.
دکتر فیاضی با اشاره به همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت راه و شهرسازی در این طرح، اعلام کرد که هدف دولت از اجرای این طرح تأمین مسکن برای مردم در قالب طرح نهضت ملی مسکن است و در این راستا دانشگاه تامین زمین مناسبی را انجام داده است. این پروژه مسکونی در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار پیش‌بینی شده است که از این مقدار، ۳ هکتار آن به امور خدماتی و مابقی زمین به ساخت ۶۷۷ واحد ساختمانی اختصاص یافته است.
این مجموعه، نخستین پروژه تأمین مسکن در خوزستان برای جامعه دانشگاهی به شمار می آید.