اردوی یک روزه راهیان پیشرفت ویژه اساتید

۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۳ کد : ۵۷۵۴ اخبار دانشگاه
اردوی یک روزه راهیان پیشرفت ویژه اساتید

بر اساس گزارش روابط عمومی، به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و به همت دفتر هم‌اندیشی و با همکاری کانون بسیج اساتید دانشگاه، اردوی یک‌روزه "راهیان پیشرفت" ویژه اساتید دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه اساتید دانشگاه، از شرکت فجر انرژی خلیج فارس، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر بازدید کردند و با پیشرفت‌های تکنولوژیکی و برنامه‌های خودکفایی صنایع پتروشیمی آشنا شدند. هدف بازدید اساتید در قالب طرح «راهیان پیشرفت»، اطلاع از پیشرفت‌ها و توانمندی‌های صنایع کشور، به‌ویژه دستاوردهای متخصصان داخلی بود.

کارشناسان و میزبانان این رویداد علمی-صنعتی-فرهنگی، ضمن معرفی کلی صنایع پتروشیمی منطقه و بیان ظرفیت‌ها و موفقیت‌های برجسته آن، به‌ویژه شرکت فجر، با اساتید به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

در این دیدار، اساتید در جهت افزایش تعامل و استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، پیشنهادها و ظرفیت‌های دانشگاه‌ برای همکاری با آن شرکت را برای میزبانان رویداد ارائه دادند.