گزارش اجرای فاز اول پروژه هوشمندسازی روشنایی و کنترل از راه دور سیستم‌های سرمایشی و تهویه مطبوع دانشکده مهندسی زراعی

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۲ کد : ۵۷۵۱ اخبار دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه در بازدیدی که از دانشکده مهندسی زراعی داشت، نشان داد که دانشگاه در مسیر اجرایی‌کردن طرح‌های مدیریت سبز و کاهش مصرف انرژی گام‌های مؤثری برداشته است. فاز نخست این طرح، متمرکز بر هوشمندسازی سیستم‌های روشنایی و کنترل از راه دور واحدهای سرمایشی و تهویه مطبوع بوده که در دانشکده مهندسی زراعی به مرحله اجرا درآمده و این امکان را فراهم آورده تا سالانه تا ۸۰ هزار کیلووات ساعت در مصرف انرژی صرفه‌جویی شود. در نظر گرفتن هزینه‌های واقعی تولید و توزیع برق و پیامدهای اجتماعی تولید گازهای گلخانه‌ای، این ابتکار عمل موفق به کاهش هزینه‌ها تا میزان ۳۵۰ میلیون تومان در سطح ملی شده و از انتشار حدود 60 تن آلاینده‌های چندگانه در محیط زیست پیشگیری کرده است. علاوه بر این، این پروژه زمینه‌ساز فرهنگ‌سازی در زمینه اصلاح الگوهای مصرف انرژی و تقویت مهارت‌های دانشجویان در این حوزه نیز بوده است.