موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در مسابقات المپیاد تنیس روی میز منطقه ۱۰

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۸ کد : ۵۷۵۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های منطقه ۱۰ کشور، انتخابی المپیاد ورزش های قهرمانی تابستان ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز در تاریخ چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید. در این مسابقات دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، آقای آرین کاویانی موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات و کسب سهمیه المپیاد گردید و تیم دانشجویان پسر دانشگاه با ترکیب آقایان محمد جواد یار احمدی، آرین کاویانی، کیوان امیری خو، رضا دریس و امیر عالی آبادیان، به مربی گری آقای آرین کاویانی نایب قهرمانی مسابقات را کسب نمودند. در رده دختران سرکار خانم فاطمه کشاورز به نائب قهرمانی مسابقات منطقه ۱۰ کشور رسید.